Η GAH είναι εδώ για να βοηθήσει την εταιρεία σας να επιτύχει.

Γενικά

Ο Όμιλος G.A.H. είναι ένας πλήρως ανεξάρτητος και ιδιόκτητος όμιλος εταιρειών με ισχυρούς δεσμούς με τοπικά και διεθνή Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα, Δικηγόρους και Λογιστές, δημιουργώντας ένα ισχυρό παγκόσμιο δίκτυο αξιόπιστων Συνεργατών. Ιδρύθηκε το 2005 και αποτελείται από δύο διαφορετικές εταιρείες τις οποίες διαχειρίζεται η Εκτελεστική Επιτροπή και οι εργαζόμενοί της. 

Ο Όμιλος G.A.H. εντοπίζει τις ρίζες του στο 1987, όταν ο κ. Γιώργος Χατζημιχαήλ ίδρυσε την G. Hadjimichael Co, μια ελεγκτική και λογιστική εταιρεία. Μέσα από την πάροδο του χρόνου, η εταιρεία αναπτύχθηκε και έγινε ο Όμιλος Εταιρειών G.Α.Η. όπως είναι ευρύτερα γνωστός σήμερα. 

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες εξαιρετικής ποιότητας στους πελάτες μας. Αυτό αντικατοπτρίζεται στην προσεκτική επιλογή επιδέξιων και έμπειρων επαγγελματιών, ικανών να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις του απαιτητικού κλάδου μας. Ο Όμιλος απασχολεί σήμερα περισσότερα από 25 μέλη, ελεγκτές, λογιστές και γραμματειακό προσωπικό.

Το μότο μας, «Ενώνοντας το Παζλ» έχει γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας. Εστιάζουμε στο να βοηθήσουμε τους πελάτες να ενώσουν τα κομμάτια του πολύπλοκου παζλ κανονισμών και συμμόρφωσης της εποχής μας.

Η ομάδα μας

Γίνετε μέλος της ομάδας μας